Tietoa yrityksestä


 

Kovartek Oy on kotimainen, vuonna 2004 perustettu yritys, joka on erikoistunut laadukkaiden pienputkitus- ja instrumentointituotteiden sekä kemiallisesti kestävien muoviventtiileiden ja putkistokomponenttien maahantuontiin ja myyntiin.

Vuoden 2022 alusta olemme kuuluneet teknistä tukkukauppaa harjoittavaan Wermundsen-konserniin, johon lisäksi kuuluvat Wexon Oy, Gistele Oy ja Solotop Oy. Yhteensä Wermundsen-konsernin liikevaihto on noin 30M€, ja se työllistää yli 130 teknisen alan ammattilaista.

Meillä on vankka kokemus mittaus- ja virtaustekniikasta monelta eri teollisuuden osa-alueelta. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua varmistamaan projektisi onnistuneen toteutuksen ja löytämään oikeat tuotteet, olipa toimialasi sitten energiateollisuus, kemianteollisuus, paperi- ja selluteollisuus, kaivosteollisuus, elintarviketeollisuus, automaatioala tai laivanrakennus.

Edustamme alan johtavia tuotemerkkejä, kuten DK-Lok, As-Schneider, Stübbe, Wika ja Hidracar.

Valikoimistamme löydät käyttötarkoituksiisi sopivat putkiliittimet ja venttiilit eri materiaaleista, paine- ja lämpötilamittarit, lähettimet, erilaiset anturit, magneettiventtiilit, sekä kierreliittimet ja -adapterit.

Valikoimaamme kuuluu myös liittimiä ja venttiileitä muun muassa puhdaskaasu- ja maakaasuapplikaatioihin. Lisäksi toimitamme kemiallista kestävyyttä vaativiin kohteisiin laadukkaita muoviventtiileitä, pumppuja ja virtausmittareita.